Kezdőlap Letöltések Szolgáltatások Termékek Kapcsolat  
 
 
Üdvözöljük a SporSoft Kft. honlapján. Cégünk 14 éve dolgozik a hazai vállaltirányítási rendszerek piacán, s célunk hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.
KIEMELT TÉMÁK

TOVÁBBI ERŐFORRÁSOK

Home
Szolgáltatások
Magunkról
Termékek
Kapcsolat
GYIK
Térkép

ÚJDONSÁGOK


KERESÉS HONLAPUNKON         
 

A SporSoft Kft. 1998-ban - a Sporran Bt. jogutódjaként - jött létre. Fő tevékenységünk a SeptoWin integrált ügyviteli szoftver fejlesztése, de foglalkozunk még komplex rendszerek (hardver-szoftver) megtervezésével és szállításával is. A SeptoWin rendszerek bevezetése (előzetes felmérés, értékesítés, adatptálás, betanítás, folyamatos üzemeltetés) Budapesten és vonzáskörzetében szintén cégünk tevékenységi körébe tartozik. A Budapesten kívüli ügyfelek viszonteladóinktól vásárolhatják meg a szoftvert.

Fejlesztési tevékenységünk során folyamatosan nyomon követjük a szoftvertechnológia fejlődését, s a SeptoWin rendszert folyamatosan hozzáigazítjuk a legkorszerűbb technológiák nyújtotta lehetőségekhez. Fejlesztési tevékenységünk szakmai hátterét egy könyvvizsgáló cég felügyeli, így a SeptoWin rendszer ügyviteli szempontból is folyamatosan komoly ellenőrzésen esik át.

Tevékenységünk magas szinvonalát a Compfair Vásárdíjával és a Microsoft Fókuszpont díjával is jutalmazták.

 

  Copyright © 2006. SporSoft Kft. Minden jog fenntartva.