Kezdőlap Letöltések Szolgáltatások Termékek Kapcsolat  
 
 
Üdvözöljük a SporSoft Kft. honlapján. Cégünk 14 éve dolgozik a hazai vállaltirányítási rendszerek piacán, s célunk hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.
KIEMELT TÉMÁK

TOVÁBBI ERŐFORRÁSOK

Home
Szolgáltatások
Magunkról
Termékek
Kapcsolat
GYIK
Térkép

ÚJDONSÁGOK


KERESÉS HONLAPUNKON         
 
 

Tartalom

  1. Hogyan lehet ... ?
  2. Hol találom ... ?
  3. Miért nem ... ?
  4. Használat ... ?
  5. Licenszelés ... ?
  6. Terméktámogatás ... ?

Hogyan lehet ... ?

K: hogyan lehet a program által számított ÁFA-tól eltérő összeget rögzíteni a folyószámla ablakban ? V: Az ablakban található automatikus kalkuláció feliratú ellenőrző négyzet kikapcsolásával.
K: hogyan lehet keresni azokon a mezőkön, ahol kódot kell megadni, s nem tudjuk fejből a szükséget kódot (pl, cikkszám) V: az ilyen mezők mellett általában található egy parancsgomb, mellyel elindítható a keresés, illetve az F2 funkciógombbal is indíthatjuk a keresést.
K: hogyan lehet vonalkód olvasót használni a programhoz ? V: a program az ún. "billentyűzet-interfésszel" működő vonalkód olvasókat támogatja, melyeket csatlakoztatás után úgy használhatunk, mintha csak begépelnénk a leolvasott vonalkódot.
K: hogyan lehet letiltani egy adott időszakra visszamenőleges adatrögzítést. V: az eszközök menüben a zárások menüpont választásával, ahol különböző témákra vonatkozó zárlatokat alakíthatunk ki.
K: hogyan lehet a rögzített devizaárfolyamtól eltérő árfolyamot hasnálni pénzügyi kiegyenlítések esetében ? V: a hivatkozott bizonylat kiválasztása előtt, az ablak jobb alsó sarkában található mezőbe be kell írni a kívánt árfolyamot.
Lap tetejére

Hol találom ... ?

K: hol találom a jogosultságok beállítási lehetőségét ? V: az adatbázis kezelőhöz kapcsolódó jogokat a rendszerfelügyelő modul , Rendszergazda/Jogosultságok menüpontnál.

Az egyes törzsadatok vonatkozásában a vonatkozó törzsadat böngészőben jobb klikk a törzsadaton és a jogosultság menüpont kiválasztása.

K: hol találom a rendszer konfigurációs beállításait ? V: a rendszerfelügyelő modul konfiguráció menüpontjánál.
K: hol találom a kliens oldali program frissítésére szolgáló programot ? V: a frissítőprogram megtalálható a a termék telepítőlemezén (SW5ClientRefresh.exe), de letölthető honlapunkról is.
K: hol találom a menük testreszabását biztosító lehetőséget ? V: a rendszerfelügyelő modul, felhasználói menük menüpontja címszó alatt
Lap tetejére

Miért nem ... ?

K: miért nem látok a cikk böngészőben bizonyos cikkeket, amikor van jogosultságom azok megtekintésére ? V: az anyagbizonylat készítő ablak eszközkészletén található egy opciógomb (csak amiből van készleten), mely alaphelyzetben benyomott állapotban van. Amennyiben nincs készlet az adott cikkből, úgy nem jelenik meg a böngészőben.
K: miért nem tudok törölni egy cikket, miután forgalom lett rá rögzítve ? V: az adatbázis referenciális integritási szabályai nem engedik, hogy olyan adatok töröljünk, melyre más adatok hivatkoznak
Lap tetejére

Használat ... ?

K: milyen piaci szegmensen tevékenykedő cégeknek ajánlják a Septowint ? V: Az üzleti élet minden területén vannak referenciáink, így a kis és nagykereskedelem, termelés és szolgáltatás területein is
K: megoldható-e, hogy irodás kívülről is használható legyen a program ? V: Igen, a SeptoWin kifejezetten támogatja, hogy távoli hozzáféréssel, Internetek keresztül is használják a programot.
K: milyen korlátja van a SeptoWIn hálózati használatának ? V: a SeptoWInt kifejezetten hálózati használatra terveztük, ezért nem jelent gondot akár több száz egyidejű hozzáférés sem.
K: Használható-e egy gépes környezetben a program ? V: Igen használható, bár szerkezetét tekintve inkább közepes vagy annál nagyobb méretű cégeknek ajánlott.
Lap tetejére

Licenszelés ... ?

K: a honlapjukon található árlista minden költséget tartalmaz ? V: nem, a honlapunkon található árak csak a használat jogát tartalmazzák, a kapcsolódó szolgáltatásokra egyedi ajánlatot kell kérni.
K: függ-e a SeptoWin ára attól, hogy hány munkaállomáson használják ? V: nem függ. A SeptoWin licenszdíjában tetszőleges számú munkaállomás használati joga benne van.
K: a SeptoWin árában benne van-e az adatbázis kezelő ára ? V: nem, nincs benne. A SeptoWin a Microsoft SQL Servert használja adatbázis kiszolgálónként, melyet meg kell vásárolni a megfelelő számú felhasználói licensszel. Egy munkaállomás esetén ingyenesen használható az MSDE (Microsoft DEsktop Engine), mely megtalálható a termék telepítőlemezén.
Lap tetejére

Terméktámogatás ... ?

K: mennyi az életciklusa egy-egy SeptoWin verziónak ? V: álalában 2-4 év. Az eddigi verziók megjelenési időpontjai: 1993,1995,1997,1998,2002.
K: új verzió megjelenése után is támogatják a korábbi verziókat ? V: igen, általában az új verzió megjelenését követő 2 évig. Ez után is használható a régi verzió, de a forráskódot lezárjuk.
K: van-e lehetőség kedvezményes upgrade-re az új verzió megjelenése esetében ? V: igen, 50 %-os kedvezménnyel.
K: a terméket csak a SporSoft - tól lehet megvenni ? V: nem, a terméket több viszonteladótól is meg lehet vásárolni, illetve a szükséges terméktámogatás is igénybe vehető viszonteladóinktól.
Lap tetejére
 
 
 

 

  Copyright © 2006. SporSoft Kft. Minden jog fenntartva.