Kezdőlap Letöltések Szolgáltatások Termékek Kapcsolat  
 
 
Üdvözöljük a SporSoft Kft. honlapján. Cégünk 14 éve dolgozik a hazai vállaltirányítási rendszerek piacán, s célunk hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.
KIEMELT TÉMÁK

TOVÁBBI ERŐFORRÁSOK

ÚJDONSÁGOK


KERESÉS HONLAPUNKON         
 


Demo indítása

Készletnyilvántartó és számlázó modul

Analitikus nyilvántartásokat még azok a cégek is vezetnek, melyek könyvelésüket külső céggel végeztetik. Ez a programmodul egy igen széles körben használható, analitikus nyilvántartó program.Raktárkezelés, készletmozgási bizonylatok, számlák szállítólevek készítése, vámszámítás, leltározási feladatok, készlet kiértékelés FIFO, LIFO, átlagáras módszerrel

 

Pénzügyi-számviteli modul

A vállalatok gazdálkodásának egyik legfontosabb eleme a pénzügyi rendszer precíz és áttekinthető kialakítása.A SEPTOWIN rendszer pénzügyi és számviteli moduljában ezt próbáltuk megvalósítani. Folyószámla rendszer kezelése, banki és pénztárfeldolgozás, tárgyi eszközök nyilvántartása, gazdasági események kontírozása, mérleg- és eredménykimutatási táblázatok készítése.

 

Rendelésnyilvántartási modul

Egy modern kereskedelmi rendszerben létfontosságú dolog a rendelésállomány pontos ismerete, akár a vevői, akár a szállítói rendelések vonatkozásában. A SeptoWin rendszer rendelésnyilvántartó modulja szorosan együttműködik a készletnyilvántartó és számlázó modullal, s természetesen a vezetői információs modullal. Segítségével nyomon követhető a cég rendelésállománya, kimutathatók a nyitott és folyamatben levő rendelések, a részteljesítések és a rendelésállomány alapján várható bevételek és kiadások.

 

Iktatómodul

A vállalati dokumentumok egységes és központi kezelése jelentősen növelheti az ügyfélkapcsolati rendszer hatékonyságát. Az iktatómodul segítségével tetszőlegesen rendezheti, archiválhatja a céges iratokat, s biztosíthatja, hogy minden egyes dolgozó a rá vonatkozó dokumentumokat elérhesse a saját munkaállomásáról. Az egyes iratok közötti összefüggések meghatározásával irat-láncokat alakíthat ki, mely jelentősen gyorsítja az ügyek széleskörű áttekinthetőségét.

 

Mérleg-eredménykimutatás

A főkönyvi adatokra támaszkódó mérleg-eredménykimutatási modul lehetővé teszi, hogy tetszőleges időpontra, munkaszámra vagy költséghelyre bontott mérleget vagy eredménykimutatást készíthessen mindössze néhány kattintással. A kiélezett piaci verseny szükségessé teszi, hogy a cégek vezetői prompt informciókkal rendelkezzenek cégük aktuális helyzetéről. Ön se hagyja ki ezt a lehetőséget.

 

Termelésirányítási modul

Kevés olyan magyar fejlesztésű vállalatirányítási rendszer van a piacon, melyben a vállalat ügyvitelével kapcsolatos feladatok elvégzését biztosító programmodulok közös rendszert alkotnak a termelés irányítását biztosító programmal. A SEPTOWIN 4.0 változatának kifejlesztésénél egyik fő célkitűzésünk volt a termelésirányítási rendszer integrálása az általános ügyviteli feladatok elvégzését biztosító programrendszerbe.

 

Gépjármű-útnyilvántartó modul

Ez a program avállalati gépjárműhasználattal kapcsolatos nyilvántartások vezetésére alkalmas. A gépjárművek alapadatainak (fogyasztási normák stb) nyilvántartásával valamint az egyes partnerek távolságainak tárolásával lehetővé teszi a gépjárműhasználat elszámolásának egyszerűsítését. Az egyes utazások céljának és időpontjainak nyilvántartásával eleget tesz a vonatkozó jogszabályokban előírt nyilvántartási kötelezettségeknek.

 

Vezetői információs modul

Az integrált rendszerbe rögzített sokféle adat egységes felületen történő megjelenítéséhez és csoportosításához nyújt segítséget ez a modul. Az OLAP technológia segítségével (On Line Analitical Processing) tetszőleges mélységig kibonthatók az adatok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy cég szintű összesített információkat tartalmazó kimutatást néhánykattintással kibonthatjuk egészen az elemi adatok szintjéig. Így mindig az az információ jelenik meg a vezető előtt, amire éppen szüksége van.

 

Rendszerfelügyelő modul

A rendszergazdák számára készült modul segítségével állíthatók be a SeptoWin rendszer működési jellemzői, így a felhasználókra vagy csoportokra vonatkozó jogosultságok, konfigurációk és menük. A beállításokon túl a modul tartalmaz még olyan interaktív eszközöket, melyekkel közvetlenül elérhető az adatbázis-kezelő program, illetve adatokat küldhetünk és fogadhatunk más rendszerekbe .

 

CRM - ügyfélkapcsolat kezelő modul

Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás folyamatának központosított megoldása a CRM. Egyetlen közös ablakból válogathatjuk ki a szükséges marketing-kritériumoknak megfelelő partnereket, tekinthetjük át a rájuk jellemző adatokat (forgalom, tartozás, követelések, tartozások, események, feladatok, stb.). A CRM rendszer közvetlen adatcseréz biztosít az Outlookkal, illetve tetszőlegesen bővíthető a SeptoWin jelentéskészítő alrendszerével.

 

 

 

 

  Copyright © 2006. SporSoft Kft. Minden jog fenntartva.