Kezdőlap Letöltések Szolgáltatások Termékek Kapcsolat  
 
 
Üdvözöljük a SporSoft Kft. honlapján. Cégünk 14 éve dolgozik a hazai vállaltirányítási rendszerek piacán, s célunk hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.
KIEMELT TÉMÁK

TOVÁBBI ERŐFORRÁSOK

Home
Szolgáltatások
Magunkról
Termékek
Kapcsolat
GYIK
Térkép

ÚJDONSÁGOK


KERESÉS HONLAPUNKON         
 

A SeptoWin nevű programcsomag 1993-ban jelent meg a magyar piacon. A termék kedvező piaci fogadtatása lehetővé tette a termék folyamatos továbbfejlesztését. Ennek megfelelően 1995-ben megjelent a 2.0-s változat, melyből a magyar piaci viszonyokhoz képest igen jelentős számú eladás történt. A kliens/szerver típusú rendszerek nagyarányú elterjedése indokolttá tette, hogy a SeptoWin rendszer továbbfejlesztése is ebben az irányban haladjon. A 3.0 verzió fejlesztésének célkitűzése egy 32 bites, kliens-szerver típusú rendszer kialakítása volt, melyet elsősorban a közép és nagyvállalatok igényeinek megfelelően terveztünk. Tekintettel a termelési tevékenységet folytató cégek számának növekedésére, az ügyviteli rendszert kiegészítettük egy termelésirányítási modullal is. Ezáltal a programrendszer biztosítja a teljeskörű vállalatirányítási tevékenység menedzselését. A 3.0-s verzió elnyerte a COMPFAIR'97 vásárdíjat és a Microsoft Fókuszpont díjat is. A 4.0 verzió 1998 októberében jelent meg továbbfejlesztett felhasználói felülettel és számos új funkcióval.

A technológiai háttér fejlődése és az újabb piaci igények szükségessé tették egy olyan verzió kifejlesztését, amely nagyobb mértékben támogatja az e-business lehetőségeket és az Interneten keresztül történő hozzáférést. Ennek jegyében született meg az 5.0-s verzió. A megjelenés időpontja 2002 volt. A 6.0-s verzió 2007-ben jelent meg az Office 2007 felhasználói felületével és számos újítással.

Jelenleg a legfrissebb verzió a 7.0-s, mely 2013-ban jelent meg. A Microsoft .NET keretrendszerre épülő alkalmazás megfelel a legmodernebb szabványoknak és elvárásoknak.

A rendszer főbb jellemzői a következők:

-32/64 bites kliens oldali programkód, amely elősegíti a programok stabil futását.

-többrétegű kliens/szerver típusú architektúra, amely biztosítja a nagyfokú adatbiztonságot, csökkenti a hálózati adatforgalmat, és lehetővé teszi a program elérhetőségét Interneten vagy telefonos hálózaton keresztül.

-többnyelvű kezelői felület, mely lehetővé teszi, hogy a vegyesvállalatok többnyelvű dolgozói a saját nyelvükön használhassák ugyanazt a programot.

-Széleskörű paraméterezhetőség, mellyel a program a legkülönbözőbb igényekhez is adaptálható.

-A rendszer moduláris felépítésű, de kapható különféle „csomagokban” is, melyekkel jelentős összegek is megspórolhatók.

-A programrendszer pénzügyi-számviteli megbízhatóságát egy könyvvizsgáló cég szavatolja.

Modulok     Technológia    Árlista   Referenciák  Demó

 

  Copyright © 2006. SporSoft Kft. Minden jog fenntartva.