Kezdőlap Letöltések Szolgáltatások Termékek Kapcsolat  
 
 
Üdvözöljük a SporSoft Kft. honlapján. Cégünk 14 éve dolgozik a hazai vállaltirányítási rendszerek piacán, s célunk hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.
KIEMELT TÉMÁK

TOVÁBBI ERŐFORRÁSOK

Home
Szolgáltatások
Magunkról
Termékek
Kapcsolat
GYIK
Térkép

ÚJDONSÁGOK


KERESÉS HONLAPUNKON         
 

Rendszerfelmérés, folyamatszervezés

A szoftver sikeres bevezetésének szükséges feltétele az előzetes felmérés és az üzleti folyamatok meghatározása. Szakembereink jelentős tapasztallattal rendelkeznek ezen a téren, ezáltal biztosabb alapokra kerülhet a bevezetendő szoftver. A felmérés kiterjedhet a működtetéshez szükséges technikai háttér megtervezésére is, mely során információt nyújtunk ügyfeleinknek a tervezett üzleti folyamatokhoz illeszkedő hardverrel és háttérszoftverrel kapcsolatban

Könyvelőirodai könyvelés

A háttérben egy könyvelőirodás is működtetünk, ahol jelenleg mintegy 40 cég teljes körű könyvelését végezzük a SeptoWin segítségével.

2007 től új szolgáltatásként kínáljuk a kihelyezett számlázó-modul - könyvelőirodai könyvelés szolgáltatást, melynek a célja azon vállalkozások segítése, akiknél még nem gazdaságos a saját könyvelési rendszer kialakítása, de a számlázással/készletnyilvántartással kapcsolatos feladatokat maguk végzik.

Ennek a szolgáltatásnak az az előnye, egy professzionális számlázó és készletnyilvántartó modulhoz juthat hozzá az eredeti ár törtrészéért, ráadásul a közvetlen adatkapcsolati lehetőség miatt a kapcsolódó könyvelési szolgáltatást is a piaci ár alatt kínáljuk.

Ez által még azon kis cégek is hozzájuthatnak egy profi rendszerhez, akik egyébként nem engedhetnének meg maguknak egy komoly szoftvert.

 

 

 

  Copyright © 2006. SporSoft Kft. Minden jog fenntartva.